Öntapadós matrica, mágneslap > Reklámtárgyak, reklámajándékok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Öntapadós matrica, mágneslap > 4 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Mágnesfóliás hűtőmágnes
http://www.hutomagnesek.hu/hutomagnes_sik.html

Termékünk kétféle vastagságban rendelhető: 0.33mm és 0.43mm, mely a nyomdai eljárástól és darabszámtól függő lehet. Opcionálisan rendelhető: adott formára stancolás, sarok kerekítés, illetve fényes védő fóliázás. Hűtőmágnes közvetlen mágnesfólián? IGEN. Az alapanyagot közvetlenül nyomtatjuk, így jelentős ár különbséget érünk el más technológiákkal szemben. A védőfólia opciós tényező, a termék e nélkül is tökéletes, időtálló. Egyedülálló módon nálunk a mágnes felőli oldal is rendelkezhet kreatívüzenettel, a hűtőmágnes készítés legmagasabb tudománya. Hűtőmágnes gyártás nyomdai technológiák: - Digitális nyomtatás, kis példányszámban, 0,33mm vastagságban - Ofszet nyomtatás, nagy példányszámban, 0,33 és 0,43mm vastagságban

Mágnesfóliás hűtőmágnes
Matrica nyomtatás - plakat-matrica.com
http://www.plakat-matrica.com/matrica-nyomtatas.html

Szeretné, ha jó áron és sok helyen megtalálhatóak lennének reklámjai és kimagasló hatást érne el velük? Keressen minket bizalommal és rendeljen nálunk matricákat, plakátokat, molinókat, ha nincs kreatív ötlete, mi abban is segítségére leszünk. Szakembereink gyors és pontos munkát végeznek, rövid határidővel!

Matrica nyomtatás - plakat-matrica.com
Szoltrend Dekor Kft. Matricák, mágnesmatricák Online rendelése
http://www.szoltrend.hu/index.php?menu=termek&alcsoport_id=20

Szoltrend Dekorációs és Szolgálató Kft. 2000-ben egyéni vállalkozásból alakult át Korlátolt felelősségű társasággá. A Kft-t irányító szakemberek 25-30 éves szakmai múlttal rendelkeznek és különböző kiállítások, fesztiválok zsűrizett nyertesei. Online rendelési és ajánlatkérési lehetőség!!!! Célunk, hogy szolgáltatásunkkal olyan többlet értéket nyújtsunk, amelynek eredményeképpen hosszú távú gyümölcsöző kapcsolatot létesíthetünk megbízóinkkal, megbízható partnereivé váljunk megrendelőinknek

Szoltrend Dekor Kft. Matricák, mágnesmatricák Online rendelése
Nyomtatható reklámeszközök
http://www.digitalprinter.hu/ontapados-vinyl

A DigitalPrinter.hu weboldal azzal a céllal jött létre, hogy a reklámszakmában nem annyira járatos cégtulajdonosoknak, hirdetőknek tájékoztatást adjon a digitális nyomdatechnikáról és annak eszközeiről (PVC ponyva, molinó, öntapadós vinyl, plakátok, mesh épületháló). Köztudottan a reklám és digitális nyomdaipar egyike a világ leggyorsabban fejlődő ágazatainak, így elég nehéz az újdonságokkal lépést tartani. Mi azonban igyekszünk oldalunkat napra készen tartani és az újításokról minél előbb beszámolni, ezért oldalunkon az egyes reklámhordozóknak és reklámeszközöknek külön figyelmet szentelünk.

Nyomtatható reklámeszközök
Hirdetések
Oldal leírása
reklamtargyak.wyw.hu: Reklámtárgy katalógus. Reklámtárgyak, ajándék, reklám ajándékok. Reklámtáblák, reklámstúdiók, reklámajándékok.
Gyűjteményünkben 371 válogatott reklámtárgyak, reklámajándékok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 371 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15966