Reklámtáska, reklámszatyor > Reklámtárgyak, reklámajándékok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Reklámtáska, reklámszatyor > 16 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
PilisPack Csomagolástechnikai Zrt.
http://www.pilispack.hu/

Tevékenységünk: Teljes körűen felöleli a nyomdai előkészítéstől kezdve a kért csomagolóanyag (tasak, táska, fólia, papír stb.) kiszállításáig a csomagolóanyag-gyártás összes területét ...

PilisPack Csomagolástechnikai Zrt.
Color-Pack-Art Kft.
http://www.colorpack.hu/

Díszcsomagoló anyagok értékesítése, gyártása. Celofános tasakok, díszmasnik, íves csomagolók, zsinórostáskák-díszdobozok egyedi gyártása.

Color-Pack-Art Kft.
Papírdoboz, reklámtáska, papírtáska gyártás
http://www.jcola.hu/

Fő tevékenységünk: Reklámtáska gyártás, előállítás és forgalmazás. Az első években a műanyag reklámtáska gyártás tevékenységét végeztük résztulajdonosokként, de időközben -elsősorban partnereink igényeinek változását követve- áttértünk a papírtáska, reklámdoboz, papírdoboz, reklámtáska gyártás szolgáltatásra. Méltán vagyunk büszkék exkluzív zsinórfüles reklámtáska, papírtáska kínálatunk széles választékára. Mivel ezek kézzel gyártottak, kis mennyiségben is tudunk szállítani, és bármilyen egyedi igény szerinti méretben, vagy a megszokottól eltérő formában is el tudjuk őket készíteni reklámtáska és díszdoboz gyártás szolgáltatásunk keretén belül.

Papírdoboz, reklámtáska, papírtáska gyártás
Tasakok
http://tasakok.nancy.hu/

Műanyag táskák, tasakok, reklámtáskák, tömlők, forgalmazása, kereskedelme. Termékek: Ingvállas táskák, Simítózáras tasak, Péksüteményes tasakok, Hűtős tasakok, Egyéb tasakok, Piskótafüles táskák, Zsákok, Tömlők, Következő műanyagból: Polietilén, poliethylene, poliprolylene, polipropilin, Tipolen, Bralen, Tipelin, Tipplen, LDPE, HDPE, PP, BOPP, cPP, PE, opp, pp, biopp.

Tasakok
Papírtáska Shop
http://www.papirtaska-shop.hu/

Papírtáska szalagfüles, sodrottfüles és zsinórfüles változatban is! Kérjen egyedi ajánlatot, vagy válasszon a meglévő papírtáska termékek közül!

Papírtáska Shop
Papírtáska tervezés, gyártás
http://www.papirtaska.org/

Akár szalagfüles, akár zsinórfüles-fóliázott típusú, a feliratozott papírtáska lényege a gondosan megtervezett, valamint szakmailag és minőségileg megfelelően kivitelezett grafika, illetve felirat. A feliratozott papírtáska tervezés során reklám- és grafikai oldalról egyaránt fontos alaposan átgondolni a papírszatyorra kerülő szitanyomatot. Cégünk ebben is készséggel áll az Ön rendelkezésére: amennyiben nincs kész grafikai ötlete, mi ingyenesen megtervezzük Önnek a megrendelt papírtáska grafikáját.

Papírtáska tervezés, gyártás
Műanyag táska, szatyor tasak termékdíj átvállalással
http://www.termekdijatvallalas.hu/

A Favorit 997 Kft a következő termékeket fogalmazza: műanyag zacskó, műanyag zsák, lebomló szatyor, polietilén tasak, műanyag táska, ingvállas táska, ingvállas szatyor. A szatyor, tasak választékunk igen széleskörű, különböző színben és méretben érhetőek el termékeink. Egyedi reklámtáska vagy reklámszatyor elkészítését is vállaljuk. Egyedi logóval ellátott műanyag táska, műanyag zacskó, akár kis mennyiségben is, kedvező áron!

Műanyag táska, szatyor tasak termékdíj átvállalással
Papírtáska - SzVariáns
http://www.papirtaska.net

A cég által gyártott papírtáskákat mutatja be a weboldal. 3 különböző papírtáskát különböztetünk meg: Fóliázott papírtáska, Kraft papírtáska és Sodrottfüles papírtáska. Ezek között minőségi, teherbírásbeli és árbeli különbség van, a fóliázott táskák a prémium kategóriába tartoznak, míg a sodrottfüles táskák a "fogd és vidd" kategóriába.

Papírtáska - SzVariáns
Fólianyomtatás, táskagyártás
http://www.luce-innocente.hu/?base=static&type=taskak

Táskagyártási profilunkat 3 csoportra lehet osztani: -különböző fültípusú reklámtáskák -környezetbarát papírtáska -POL tasakok, zsákok ...

Fólianyomtatás, táskagyártás
Zsinórfüles papírtáska
http://www.balogcimke.hu/index.php?mod=prod_subin&&alkat=17

Exkluzív zsinórfüles és szalagfüles papírtáskák széles választékban, különböző dekorációval a Balog Címke System kínálatában!

Zsinórfüles papírtáska
Reklámtáska (polietilén) egyedi felirattal
http://www.newplast.hu/

Polietilén csomagolóanyagok, reklámtáskák, zsákok, tasakok készítése egyedi igények szerint!

Reklámtáska (polietilén) egyedi felirattal
Reklámtáska: papírtáska-nejlontáska
http://www.dekorambulancia.hu/

1997 óta, nagy tapasztalattal állunk megrendelőink rendelkezésére. A piacon a legkedvezőbb árakon kínáljuk termékeink széles skáláját. Fő profilunk a papírtáska, melyet forgalmazunk nyomat nélkül illetve egyedi igény szerint feliratozva, logózva, megnyomva. Ezen kívül foglalkozunk egyedi nejlontáskák, reklámtáblák, matricák, árcímkék, névjegykártyák gyártásával, továbbá számítógépes betűvágással, kirakatok feliratozásával és autódekorációk készítésével.

Reklámtáska: papírtáska-nejlontáska
Fényképes, vagy emblémázott lenvászon szatyor
http://www.kepeshaz.hu/node/50

Ha úton- útfélen büszkélkednének gyermekével a nagyszülők és a rokonok, lepje meg Őket egy fényképes vászonszatyorral.

Fényképes, vagy emblémázott lenvászon szatyor
Papírtáska (papírszatyor) forgalmazás
http://www.szitagrafix.hu/szitanyomas_papirszatyor_papirtasak/szitanyomas_pa ...

Közkedvelt, reklámhordozó a papírtáska, papírszatyor italtasak. Több színben és méretben forgalmazzuk. Az ön Egyedi igényének megfelelően emblémázható. Szitanyomással és 4C color eljárással is. Fedezze fel a jól ismert és bevált mindennapi használati eszközt és az általa nyújtott mindenki számára elérhető hirdetési, és reklám lehetőséget és terjesztési szolgáltatásat.

Papírtáska (papírszatyor) forgalmazás
Papírtasak, papírzacskó
http://papir-zacsko.hu/raktaros_papirtasak_ajanlatkeres.html

Papírtasak és papírzacskó termékek több változatban, színben és méretben. Válasszon meglévő papírtasakjaink közül, vagy kérjen egyedi ajánlatot tőlünk!

Papírtasak, papírzacskó
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
reklamtargyak.wyw.hu: Reklámtárgy katalógus. Reklámtárgyak, ajándék, reklám ajándékok. Reklámtáblák, reklámstúdiók, reklámajándékok.
Gyűjteményünkben 371 válogatott reklámtárgyak, reklámajándékok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 371 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15966